Mi­ni­ti­ra­mi­su met ci­troen en per­zik 

 

  1. Meng de mascarpone met de lemoncurd. Leg op de bodem van elk glas 2 cantuccini. Laat de perziken uitlekken, vang de siroop op. Doe de perziken in een hoge beker en pureer met de staafmixer.
  2. Besprenkel de cantuccini met 50 ml siroop. Schep de perzikpuree op de cantuccini en verdeel de mascarpone erover. Dek af en zet minimaal 1 uur in de koelkast.
  3. Verdeel de frambozen over de glazen en bestrooi met poedersuiker.
 
 
 
 
 
 
 

Club sandwich met omelet en gerookte kip

 
  • LUNCH
  • 30 MIN
  • 2 SANDWICHES
Ingrediënten
  • 6 sneetjes brood (wit)
  • 3 eieren
  • Een halve rode paprika
  • 1 bosui
  • Een handje sla
  • Een halve gerookte kipfilet
  • 1 tomaat
  • Snuf peper en zout
  • Scheutje melk
  • Een handje naturel chips
Benodigdheden
  • Cocktailprikkers

Bereiding
Klop de eieren los en meng met een scheutje melk en wat peper en zout. Snijd de bosui en paprika in kleine stukken en voeg toe aan het eiermengsel. Schud het geheel in een grote koekenpan en bak de omelet gaar. Snijd de omelet in vier stukken. Rooster de sneetjes brood in een broodrooster of onder de grill. Snijd de gerookte kipfilet en tomaat in plakjes.

 

Neem een sneetje geroosterd brood en beleg met een stuk omelet en wat plakjes tomaat. Leg hier nog een snee brood op en beleg weer met een stuk omelet en plakjes gerookte kip. Maak af met een derde snee brood en snijd het broodje in twee stukken. Zet vast met een cocktailprikker. Herhaal dit voor de tweede club sandwich. Serveer met wat naturel chips.

Reactie plaatsen

Reacties

Niki
8 jaar geleden

bedankt Juno!

junoaapje
8 jaar geleden

lekker!
juno.